Va rugam sa retineti ca salonul Mon Amour Massage este inchis pentru vacanta de vara incepand de duminica 5 august 2018 si pana duminica 26 august 2018 (inclusiv ambele zile). Orarul normal de lucru va fi reluat luni 27 august 2018.

Please be advised that the Mon Amour Massage parlor is closed for the summer holidays from Sunday 5 August 2018 to Sunday 26 August 2018 (both days included). Normal business hours will resume on Monday 27 August 2018.

Salonul de masaj erotic

Centrul universului erotic in Bucuresti

Aflat pe o strada linistita din centrul Bucurestiului, Mon Amour Massage este mai mult decat un salon de masaj erotic, este poarta catre viata lipsita de griji si pasiunea implinita. Sedintele noastre de masaj erotic sunt o binefacere pentru corp si suflet. Masajele noastre cresc vitalitatea, elimina stresul si confera o stare de bine care dureaza mult timp dupa ce sedinta s-a incheiat.

 

Beneficiile masajului erotic nu constau doar in oferirea de experiente pasionale, masajul erotic Mon Amour trezeste sentimente ascunse si va elibereaza de inhibitii, lasand loc experientelor memorabile.

 

 

Masaj erotic de calitate - Mon Amour Massage - Piata romana

Ambientul salonului Mon Amour Massage contribuie din plin la crearea unei atmosfere reconfortante. Designer-ul nostru a reusit ca prin stil si rafinament, sa faca din Mon Amour Massage unul din cele mai elegante saloane de masaj erotic din Europa. Aici, fiecare detaliu contribuie la redefinirea luxului si pasiunii.

 

Decoratiunile interioare la cel mai inalt standard si mobilierul adus la comanda din lumea intreaga, dusurile cu pereti de sticla unde vizitatorii pot admira maseuzele noastre bucurandu-se de placerea binefacatoare a apei, camere care respira pasiune; toate acestea fac ca salonul Mon Amour Massage sa fie un punct de referinta al saloanelor de masaj erotic din Europa.

 

Daca sunteti in cautare de modalitati de a redescoperi relaxarea prin masaj erotic, va asteptam in centrul Capitalei sa faceti cunostiinta cu cele mai frumoase, talentate si calificate maseuze din Romania.