Relaxare SPA

Sauna si Jacuzzi

 

Visati la relaxarea corpului si a mintii? La noi visul dumneavostra poate deveni realitate! Doar  la salonul Mon Amour Massage  aveti la dispozitie cel mai modern jacuzzi si o sauna de ultima generatie; totul pentru bunastarea sufletului dumneavoastra.

 

Fie ca doriti sa beneficiati de efectele relaxante si terapeutice ale unui hidromasaj in jacuzzi sau vreti sa va bucurati corpul si mintea, in acelasi timp eliminand toxinele din corp, la sauna, personalul nostru calificat in arta masajului, va ofera asistenta si companie de calitate in permanenta. La noi veti descoperi binefacerile corpului, dar si ale sufletului.

 

In timpul petrecut la jacuzzi sau in sauna, veti avea parte de o stimulare intensa a simturilor! Daca nu ati fost la noi, sigur nu stiti despre ce vorbim, asa ca va asteptam sa incercati!

 

 

Masaj erotic si jacuzzi

 

 

Intr-o atmosfera mai eleganta decat in filme, mai reconfortanta decat v-ati fi putut imagina vreodata si mai satisfacatoare decat orice ati incercat pana acum, relaxarea, atat in Jacuzzi cat si in Sauna, va va oferi momente de placere intensa, pasiune, incredere si masculinitate.

 

Doar la Mon Amour Massage aveti parte de o experienta cu adevarat unica. Veti fi rasfatat de valurile unui Jacuzzi ultra-modern, sau de caldura dogoritoare a unei saune elegante, muschii se vor detensiona si corpul va experimenta un gust nou, gustul pasiunii impartasite.

 

Dupa atingerea apogeului relaxarii corporale prin jacuzzi si sauna, va oferim un masaj erotic  asa cum va doriti. Fie ca vreti o atingere blanda, sau o apasare mai ferma, maseuze calificate va vor oferi relaxarea pe care o asteptati si o visati.

 

Jacuzzi, masaj erotic si ... SAUNA

 

 

La Mon Amour Massage, fiecare sedinta este specifica nevoilor si dorintelor dumneavoastra. Tratamentul este unic si include muzica ambientala, arome odihnitoare si o atmosfera relaxanta, intr-o companie extrem de placuta si satisfacatoare.

 

Va aspteptam la salonul Mon Amour Massage pentru a va convinge de privilegiile relaxarii in jacuzzi sau in sauna noastra, in functie de preferintele si fanteziile dumneavoastra.