Despre noi

Salonul Mon Amour Masagge a aparut din dorinta de oferi o experienta noua celor care cauta relxare, pasiune si eleganta. Mon Amour Massage a ridicat standardele in ceea ce priveste masajul erotic si a creat un precedent pentru luxul desavarsit.

 

Doar aici gasiti locul de care aveti nevoie pentru a va deconecta de la grijile zilnice, a redescoperi pasiunea care va aduce acel "joie de vivre" de mult uitat, dar si stilul si eleganta care va imbogateste sufletul.

 

Masajul erotic oferit de una sau mai multe maseuze, masajul erotic de cuplu si relaxarea spa in sauna sau jacuzzi, va vor ajuta sa cunoasteti adevarata placere, dar si relaxarea totala a trupului.

 

Superbele maseuze de la Mon Amour isi perfectioneaza permanent tehnicile urmand cursuri de masaj de toate tipurile. Mai mult, invatand cum sa reechilibreze energiile corpului, maseuzele noastre au dezvoltat un adevarat cult pentru sanatate. Maseuzele Mon Amour au analizele la zi efectuate de un cabinet de specialitate si duc un stil de viata sanatos, in armonie cu linistea naturala.

 

Salonul nostru este o gazda buna atat pentru oameni de rand, cat si pentru celebritati din intreaga Europa. Clientii nostri ne viziteaza in mod frecvent pentru a se bucura de beneficiile masajului erotic oferit de cele mai frumoase tinere din Romania. Doar atat va putem spune despre vizitatorii nostri. Sistemul unic de intrari separate, garanteaza intimitatea tuturor celor care ne trec pragul.

 

Mon Amour Massage este in prezent unul dintre cele mai elegante saloane de masaj erotic din Europa. Multiplele premii cu care este distins (expuse in receptia salonului), confirma acest statut cu care ne mandrim si care incununeaza eforturile noastre de fiecare zi.