Va rugam sa retineti ca salonul Mon Amour Massage este inchis pentru vacanta de vara incepand de duminica 5 august 2018 si pana duminica 26 august 2018 (inclusiv ambele zile). Orarul normal de lucru va fi reluat luni 27 august 2018.

Please be advised that the Mon Amour Massage parlor is closed for the summer holidays from Sunday 5 August 2018 to Sunday 26 August 2018 (both days included). Normal business hours will resume on Monday 27 August 2018.

Galerie foto

Inca de la primul pas in salonul Mon Amour, sunteti intampinat de un sentiment de calm, iar grijile, agitatia si stresul zilelor obisnuite raman undeva in urma.

 

Experienta completa Mon Amour Massage

 

Culori calde va inconjoara si va fac sa anticipati pasiunea care va urma. Cele 2 receptii, cate una pentru fiecare etaj, garanteaza intimitatea si siguranta dumneavoastra.

 

Dupa ce va alegeti maseuza preferata, sunteti invitat in una din cele 6 camere. Fiecare camera este amenajata diferit, astfel ca de fiecare data cand veniti la Mon Amour Massage aveti senzatia ca sunteti intr-un loc cu totul nou.

 

La intrarea in camera sunteti poftit sa va bucurati de binefacerile apei si sa simtiti pasiunea care va asteapta. Dusul dublu are pereti despartitori de sticla, iar maseuza aleasa va insoteste in aceasta experienta, pentru ca dumneavoastra sa ii puteti admira frumusetea.

 

In orice moment, puteti sa accesati interfonul pentru a comanda racoritoare, dar si alte bauturi din barul nostru. Dupa o prima experienta la Mon Amour Massage, va veti dori sa va reintoarceti!

 

Dotari la cele mai inalte standarde in camerele de relaxare!

 

Atmosfera, mobilierul si fiecare detaliu al camerei urmareste ultimele tendinte in design interior si intregesc pasiunea. Designerul de interior specializat in saloane de masaj, s-a intrecut pe sine si a reusit sa faca din Mon Amour Massage cel mai elegant salon de masaj erotic din Romania, si unul dintre cele mai selecte localuri din Europa.